Koeajot

Puuttuva lenkki

Lue lisää...Fordilla on erityisesti Euroopassa erittäin laaja mallisto, josta löytyy jokaiselle jotakin. Alati kasvavat tila-auto- ja citymaasturiluokat ovat kuitenkin se päivän sana, sillä vaikka perinteisiä henkilöautoja myydään yhä eniten, ovat nuo kaksi mainittua autoluokkaa ne luokat, joissa jokainen merkittävä autonvalmistaja haluaa pärjätä.

Lue lisää...

Tavoitteena luokkamestaruus

Lue lisää...Mersun pienin ja halvin mallisarja eli A-sarja on tullut lähes miehen ikään, sillä sen valmistus alkoi jo vuonna 1997. Alun ongelmista selvittyään auto onnistui vakiinnuttamaan paikkansa automaailmassa, vaikka sen oman luokan määrittely johtuen tila-automaisesta ulkoasusta olikin hankalaa. Samaa ongelmaa ei ole vuonna 2012 Geneven autonäyttelyssä esitellyn kolmannen sukupolven A-sarjalaisen kanssa.

Lue lisää...

Pelastaja

Lue lisää...Range Rover Evoque on runsaan parin vuoden aikana osoittautunut varsinaiseksi kultakaivokseksi Land Roverille. Millainen auto tämä pikku-Range on ajossa, siitä perusteellisemmin seuraavassa koeajoraportissa.

Lue lisää...

Väriläiskä

Lue lisää...Nelivetoisista autoista sekä erityisesti rallista tuttu japanilainen autonvalmistaja Subaru tähtää XV:llä crossover-autojen parhaimmistoon sekä laadullisesti että erityisesti myynnillisesti. Tavoite ei ole mahdoton, kuten seuraava koeajoraportti paljastaa.

Lue lisää...

Mitä pienet edellä, sitä isommat perässä

Lue lisää...Moottorikokojen pienentäminen eli downsizing on eräs autoalan trendeistä, johon autonvalmistajat ovat viime vuosina siirtyneet. Fordin kehittämä Ecoboost-moottori on markkinoiden pienimpiä moottoreita niin kooltaan kuin iskuteholtaaknin, mutta se ei ole estänyt tehdasta asentamasta näitä moottoreita mallistonsa suurimpien autojen keulille.

Lue lisää...

Askel lähemmäksi erinomaisuutta

Lue lisää...Premium-merkkien (Audi, BMW, Lexus, Mercedes-Benz, Volvo) joukkoon kuuluva Bemari on uusimmalla ykkössarjalaisellaan tähtäämässä pienen, mutta kadehditun luokan ykköstähdeksi. Kolmossarjalainen ja ykkössarjalainen ovat BMW:lle äärimmäisen tärkeitä malleja, sillä yhdessä ne kattavat suurimman osan merkin myynnistä. Seuraavasta jutusta selviää, kuinka hyvin pikku-BMW kykenee vastaamaan muiden heittämään haasteeseen.

Lue lisää...

Aika muutokselle

Lue lisää...Mazdan uusi CX-5 on ensimmäinen uuteen SkyActiv-teknologiaan perustuva malli. Samalla malli on merkin ensimmäinen, täysin itsenäinen päänavaus suosituimmassa maasturiluokassa, jossa lähes kaikilla merkeillä on oma mallinsa edustettuna. Vasta tänä vuonna markkinoille tullut uutuus hyökkää vanhojen haastajien kimppuun nuoruuden innolla ja uusimmalla tekniikalla.

Lue lisää...

Hyvästit laatikolle

Lue lisää...Volvoa pidetään yhä varsin konservatiivisena merkkinä. Muuttaakseen tätä käsitystä ja nuorentaakseen samalla ostajien keski-ikää on Volvo tuonut lyhyen ajan sisällä myyntiin muutamia mielenkiintoisia malleja, joista koeajoon tällä kertaa valikoitui V60.

Lue lisää...

Japanilainen metsänvartija

Lue lisää...Vuonna 1997 myyntiin tullut Subaru Forester on ehättänyt jo kolmanteen sukupolveensa. Alun perin korotettu Imbreza on jokaisen sukupolven vaihdoksen jälkeen muuttunut hivenen paremmaksi ja varteenotettavammaksi kilpailijaksi Honda CR-V:lle sekä muille vastaaville autoille. Uusi, isompi Forester on mielenkiintoinen vaihtoehto, jonka etuna on jatkuva neliveto.

Lue lisää...

Perinteille kyytiä

Lue lisää...Ajat ovat muuttuneet, ja autot sen mukana. Jaguar, yksi brittiläisen imperiumin tunnetuimmista automerkeistä on täysin uudistunut niin mallistoltaan kuin omistussuhteiltaankin. Joiden mielestä muutokset ovat tuhonneet merkin uskottavuuden, kun taas toiset ovat alkaneet katsoa vanhahtavaksi koettua merkkiä uusin silmin. Malliston pienin malli, XF, on kaikin tavoin uusi, mutta niin ovat sen haasteetkin.

Lue lisää...

Saabin uusi tuleminen

Lue lisää...Taru Feeniks-linnusta tulee monelle mieleen, kun aletaan pohtia Saabia. 
Nautittuaan suuresta kansansuosiosta Pohjolassa sekä muualla läntisessä 
maailmassa Saabin myynti alkoi hiljalleen laskea. Liki kuolemanporteilta 
legendaarisen automerkin pelasti toinen pieni automerkki, Spyker. 
Ensimmäinen malli tältä liitolta on uusi 9-5.

Lue lisää...

Nimensä veroinen

Lue lisää...Jeepin halvin malli on jo muutaman vuoden ajan ollut Compass, jonka tehtävänä on ollut toimia houkuttimena uusille ostajille. Muutoksen tuulet ovat puhaltaneet kautta malliston ja aiemmin kohtalaisen tylsänä pidetty Compass on miehistynyt.

Lue lisää...
Lue lisää...

Lue lisää...
Lue lisää...

Lue lisää...

Lue lisää...
Lue lisää...