Israel

Aktiivilomailijan aurinkoinen Eilat

Lue lisää...Eilat, Israelin eteläisin kaupunki sijaitsee Punaisenmeren Akabanlahden rannalla.
Sporttisen, alle viidenkymmenen tuhannen asukkaan kaupungin pääelinkeino, on matkailu. Eilatin läheisyydessä sijaitsee Jordanian satamakaupunki Aqaba ja Egyptin Taba. Eilat on kuulunut arvonlisäverottomaan alueeseen vuodesta 1985 saakka. Aurinko paistaa alueella vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää...

Masadan kansallispuisto

Lue lisää...Masada on näyte kuningas Herodeksen suuruudenhulluudesta, kun hän rakennutti valtavat palatsit kallioille keskelle autiomaata lähelle Kuolleenmeren rantaa ja vain kivenheiton päähän Ein Gedin kibbutzista etelään. Vuonna 2001 UNESCO otti Masadan mukaan maailmanperintäluetteloon. Tämä on ainoa arkeologinen kohde, joka on otettu myös Mini-Israel teemapuistoon ja korjattu alkuperäisten rakennusten mukaisesti.

Lue lisää...

Sukeltelua delfiinien kanssa

Lue lisää...Eilatin Delfiiniriutta sijaitsee kaupungin ulkopuolella, sen eteläisessä osassa. Alue on yksi Israelin ekologisista alueista. Vierailijat saapuvat tänne maailman eri kolkista nauttimaan luonnosta, upeista maisemista ja rentouttavasta rantaelämästä. Samalla ainutlaatuisesta mahdollisuudesta nähdä ja seurata delfiiniä niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Lue lisää...

Vedenalainen meripuisto Coral World Eilat

Lue lisää...Eilatissa sijaitsee Lähi-idän suurin vedenalainen allas, joka on vajaan kuudensadan neliömetrin suuruinen ja koko meripuiston alue on tuhat neliömetriä. Puisto kaikkinensa tuli maksamaan yli viisi miljoonaa euroa. Altaassa on yli kolme miljoonaa litraa vettä, jossa Punaisenmeren yli 800 eri kalalajia, koralleja, haita, nilviäisiä, keihäsrauskuja, kilpikonnia ja useita muita Eilatin lahdessa eläviä Punaisenmeren eläimiä on esillä.

Lue lisää...

Mitzpe Ramonin vierailukeskus - Visitor Center

Lue lisää...Mitzpe Ramon Visitor Center – vierailukeskus  avattiin 2013. Keskus sijaitsee Ramon-kraatterin pohjoisen puoleisilla kallioilla. Keskus keskittyy museotoimintansa lisäksi esittelemään vierailijoille Israelin maaperän  syntyhistoriaa kertoen, kuinka luonto on itse muokannut alueen maaperää sen alkuajoista tähän päivään asti, ja muokkaaminen jatkuu edelleen. Ramon-kraatteri on maailman suurin luonnollinen kraateri - makhtesh, joka on syntynyt  eroosion seurauksena meren vetäydyttyä pohjoiseen.

Lue lisää...

Antiikinajan kuparikuningaskunta Timna Park

Lue lisää...Yksi Israelin vähiten tunnetuimmista, mutta merkittävimmistä nähtävyyksistä sijaitsee Negevin autiomaassa, vain 25 kilometriä pohjoiseen Eilatista. Avarassa laaksossa oleva Timna Park sijaitsee aivan Jordanian rajan vieressä. Alue kattaa yli 243 neliökilomerin alueen kätkien sisäänsä antiikin aikaisen kuparikuningaskunnan salaisuudet. Timna Park on ensimmäinen paikka maailmassa, jossa kuparia on louhittu jo 6000-5000 vuotta ennen Kristusta.

Lue lisää...

Uusia turistinähtävyyksiä Israelissa tänä kesänä

Lue lisää...Israelissa avataan yleisölle tänä kesänä uusia nähtävyyksiä, joista muodostuu varmasti vetonauloja turisteille, vierailijoille ja paikallisille.

Lue lisää...
Lue lisää...

Lue lisää...
Lue lisää...

Lue lisää...

Lue lisää...
Lue lisää...