Suomi

Google Transit -reittipalvelu kasvaa Hämeenlinnan, Riihimäen ja Valkeakosken paikallis- ja seutuliikenteen aikataulutiedoilla

Hämeenlinnan, Riihimäen ja Valkeakosken paikallis- ja seutuliikenteen aikataulu- ja reittitiedot löytyvät nyt myös Google Transit -reittipalvelusta. Aikataulutietojen päivitys kasvattaa palvelun paikallistason käytettävyyttä ja tarjoaa mainituissa kaupungeissa liikkuville uuden ennen kaikkea mobiilin kanavan aikataulujen ja reittien etsimiseen.

Matkahuolto

Lue lisää...

Bussien kaukoliikenne toimii normaalisti paukkupakkasista huolimatta

Viime päivinä koko maassa ovat paukkuneet kuluvan talven ennätyspakkaset ja elohopea on pudonnut kaikissa osin maata alle 20 pakkasasteen. Ennätyskylmästä säästä huolimatta kaukoliikenteen bussit ovat kulkeneet tavalliseen tapaan.

Matkahuolto

Lue lisää...

Kiinalaiset matkailijat jättävät pääkaupunkiseudulle tänä vuonna enemmän rahaa kuin venäläiset matkailijat

Lue lisää...Kiinalaisten matkailu pääkaupunkiseudulla kehittyy erittäin myönteisesti paikaten venäläisten matkailun vähenemistä. Tänä vuonna kiinalaisten jättämät matkailutulot ylittävät venäläisten jättämät matkailutulot ensimmäistä kertaa. Helsingissä venäläisten yöpymisten vähenemistä paikkaavat niin ikään Kiina ja muut suuret markkina-alueet.

Teksti ja kuva: Visit Helsinki©

Lue lisää...

Vauhdikas vuodenvaihde Helsingissä: MM-tason urheilua, sirkusta ja valoa

Lue lisää...Tuleva vuodenvaihde Helsingissä tarjoaa koko perheelle erityisen paljon koettavaa MM-tason urheilutapahtumista valofestivaaliin. Tapahtumarikas kausi alkaa jo tapaninpäivänä Nuorten Jääkiekon MM-kisoilla ja huipentuu 6.1.2016 alkavaan Lux Helsinki -valofestivaaliin.

Kuvat ja teksti: Visit Helsinki ©

Lue lisää...

Seurasaaren Joulupolku

Lue lisää...Jokavuotinen Seurasaaren Joulupolku toteutettiin yhteisvoimin talkoolaisten ja tukijoiden kanssa jo 19. kerran. Tapahtuman suojelijana toimi tänä vuonna tasavallan presidentin puoliso rouva Jenni Haukio. Joulupolulla kävi yli 13 000 ihmistä.

Lue lisää...

Matkailualan ennakointikamari

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/Matkailu/Suomi/ennakointikamari1.jpg'
There was a problem loading image 'images/Matkailu/Suomi/ennakointikamari1.jpg'

Lue lisää...Matkailualan ennakointikamari yhdistää niin alan ammattilaiset kuin alasta kiinnostuneet tahot. Ennakointikamari aloitti toimintansa 2008. Toiminta perustuu alakohtaisiin tapahtumiin ja lisäksi alakohtaiseen työryhmätyöskentelyyn. Tilaisuudessa Aalto yliopiston johtaja Mika Aaltonen esittelee Toisen Renessanssin ”The Reniassance Society” –kirjan oivallukset yleisölle Malmin Helmi Liiketalousopistossa.

Lue lisää...
Lue lisää...

Lue lisää...
Lue lisää...

Lue lisää...

Lue lisää...
Lue lisää...